More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 07, 2011!

BeautyCenter Hair Stylist - 0670 322 7946

Natura Brazil kakaos keratinos tartos hajkiegyeneites

Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített, brazil, kakaós, keratinos tartós hajsimítást és ápolást. A Natura Keratin az egyetlen organikus alapú hajsimító és ápoló kezelés, amely a modern kor elvárásainak megfelel.

A kezelés során természetes alapú keratin (a haj és a köröm fő építőanyaga) kerül felhasználásra. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást.

Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz. A hihetetlen eredményeket és a haj kivételes puhaságát a különleges összetevők is segítik, mint például az organikus termesztésű gyümölcskivonatok (eper, kiwi,narancs , citrom ) és a kakaó. A keratin újra eltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat hő általi károsodástól. A kezelés minden hajtípus ra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta.

Vissza


Vitality's
Vitality's


Natura
Natura


Vitality's
Paul Mitchell